Meest gestelde vragen

Kan ik de wijnetiketten retourneren?

Natuurlijk kan dit. Binnen 14 dagen (na ontvangst) mag je zonder opgaaf van reden onze wijnetiketten retourneren.
Zodra we ze hebben ontvangen betalen we je de gehele waarde van de producten terug. Niet de portokosten, die zijn voor eigen rekening.
Deze terugbetaling vindt alleen plaats wanneer onze producten in originele staat zijn en niet beschadigd. Met als uitzondering eventuele beschadigingen veroorzaakt tijdens verzending, waar PostNL altijd een melding van geeft.

Wat doe ik wanneer mijn wijnetiketten tijdens verzending beschadigd zijn?

Als eerste maak je een foto van zowel de beschadigde verpakking als de beschadiging op ons product. Deze kun je mailen naar info@funwinelabels.com. Vermeld hierbij je ordernummer.
We zullen contact met je opnemen met de vraag of we de producten opnieuw kosteloos naar je op moeten sturen ofdat je liever je geld terug krijgt.

Mijn bestelling is nog steeds niet binnen wat nu?

Wat vervelend! Wanneer je hebt gekozen voor verzending via Standaard Post, dan hebben we hier helaas geen zicht op. Bezorging van onze enveloppen is geheel afhankelijk van PostNL en net alle post duurt dit gemiddeld 1-2 bezorgdagen. Bezorgdagen bij PostNL zijn di t/m za.

Bezorging via Standaard Post kan later zijn door drukte, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen. Ondanks dit geven we natuurlijk garantie. Mocht je bestelling na 7 bezorgdagen nóg niet binnen zijn, neem dan even contact met ons op via info@funwinelabels.com of stuur een text naar 06-40597696. We gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing.

Oeps! Ik heb per ongeluk de verkeerde wijnetiketten, aantallen besteld. Wat nu?

Neem ze snel mogelijk contact met ons op via info@funwinelabels.com of stuur een text naar 06-40597696. Mocht je bestelling nog niet verzonden zijn, dan kunnen we natuurlijk in overleg alles nog aanpassen.

Ik wil de wijnetiketten / fles wijn graag als cadeau opsturen naar een ander adres, zonder rekening dus. Is dit mogelijk?

Jazeker. Zodra je bij afrekenen komt heb je de mogelijkheid om de optie; ‘verzenden naar een ander adres’ aan te vinken. Bij bestelnotities kun je een eventuele felicitatie boodschap aan ons doorgeven. Dan zorgen we ervoor dat de bestelling mooi ingepakt wordt en we voegen je boodschap toe. Geheel kosteloos.

Bij een fles wijn opsturen krijg jij de Track en Trace code van het pakket als betalende klant, de ontvanger wordt dus echt verrast!

Wat als ik één grote bestelling (etiketten of wijn) naar verschillende adressen wil laten opsturen?

Onze verzendkosten gaan per adres, dus het beste kun je even contact met ons opnemen hierover, via info@funwinelabels.com of via text op 06-40597696.

Ik ben een retailer en wil een verkooppunt worden voor de wijnetikketen, hoe?

Wat leuk! Klik hier of neem even contact met ons op via info@funwinelabels.com

Moet ik het oude etiket eerst van de fles wijn weken?

Wat onze standaard, papieren A6 wijnetiketten betreft is dat niet nodig. Onze speciale wijnetiketten dekken de ondergrond helemaal af omdat deze een grijze lijmlaag (aan de achterkant van het etiket) hebben. Deze kant werkt dus verduisterend, waardoor ze niet doorschijnen. Gewoon eroverheen plakken dus!

De ‘Fun’ collectie is met 10 bij 10 cm wat kleiner, waardoor de kans groter is dat je eerst het grotere, oude wijnetiket eraf moet weken.

Past het wijnetiket op alle soorten flessen?

Onze standaard, papieren etiketten hebben een A6 formaat (10,5 x 14,8 cm).
A6 is groot genoeg om over vrijwel alle etiketten heen te plakken, maar voor sommige flessen iets té groot. Denk aan halve liter flessen of 0,375 l flessen. Ook zijn sommige flessen iets te ‘bol’.
Speciaal voor deze flessen hebben we de ‘Fun’ collectie met glossy gedrukte etiketten van 10 bij 10 cm.
Ideaal voor onze standaard A6 wijnetiketten zijn rechte flessen van o,75 l.

Is het makkelijk opplakken?

Verbazingwekkend makkelijk. Plak eerst het middengedeelte op, pak daarna de zijkanten en vouw het etiket naar buiten over de fles heen. Niet aandrukken, want dan druk je er ribbels in.

Hoe worden de wijnetiketten verpakt en verzonden?

In een luchtkussen envelop (uiteraard met FSC certificaat). De wijnetiketten worden verbonden én er komt een Fun Wine Labels ansichtkaart bij ter versteviging.

Uit welke verzendmethoden kan ik kiezen?

We verzenden onze wijnetiketten als brievenpost. Er zijn hiervoor twee keuzes:
1) Standaard Post
Deze heeft geen Track & Trace, wordt als een normale brief / kaart bezorgt via de brievenbus. Wij weten dus niet wanneer de bestelling bezorgt wordt, dit is afhankelijk van PostNL en eventuele feestdagen drukte. Normale bezorgtijd is 1-2 bezorgdagen.
2) Opsturen met Track & Trace
Deze heeft wel Track & Trace (waardoor je het pakje online kunt volgen met een 3S code), wordt als een klein pakket verstuurd en dus meestal bezorgd door de pakketbezorger van PostNL. Gaat gewoon via de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te zijn!

Waar kan ik de wijnetiketten kopen?

De eigenaren van Fun Wine Labels zijn ook eigenaar van Restaurant Aarde in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Daar kun je op de Verwersstraat 24 onze wijnetiketten ook kopen.
Openingstijden: van di t/m za vanaf 12.00 uur. Zondag en Maandag gesloten.

Contact

Lonneke Buijze – Bazelmans
Verwersstraat 24, 5211 HW ‘s-Hertogenbosch

06-40597696

info@funwinelabels.com
www.funwinelabels.com

Winkel – Verkooppunt

Restaurant Aarde
Verwersstraat 24, 5211 HW ‘s-Hertogenbosch
Openingstijden: di-za vanaf 12.00 uur.

info@restaurantaarde.nl
www.restaurantaarde.nl

Ontwerper Etiketten

info@mamadrinktwijn.nl
www.mamadrinktwijn.nl